Täti Pensiön penseää tarinaa

Lost sekä Battlestar Galactica

05.01.2006 07.59 - televisio 

Kukaan ei ole varmaan voinut välttyä Nelosen Lost-mainoksilta ja hyvä niin. Lost on sentään merkittävin sarjauutuus vuosikausiin. Olen nähnyt jo hieman toistakin kautta (tämähän Ruotsin TV4:llä pyörii pari viikkoa jenkkilän perässä, Suomessa vasta alkaa) ja voin sanoa, että jokainen jakso antaa uutta ihmeteltävää ja kierouttaa tarinaa entisestään.

Lost perustuu vahvasti takautumille. Kun ihmisiä haaksirikkoutuu (onkohan oikea termi kun kyseessä on lentokone eikä laiva?) saarelle, kukaan ei tunne toisiaan ja kaikki voivat aloittaa uuden elämän. Katsojille silti kerrotaan taustoja tarkemmin ja melkein kaikilla on menneisyydessään jotain, jonka haluaisivat jäävän salaisuudeksi. Mutta jääkö?


Alkamassa on myöskin Battlestar Galactica, uusilla jaksoillaan. Tätä löytyisi jo katsottavaksi, mutta en ole ehtinyt katsella kun on paljon muutakin nähtävää. Vuosien takaa muistan kun tätä sarjaa odotettiin, mutta pääseekö uusi sarja nostalgian tasolle jää nähtäväksi.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

7262 (anon, 05.02.2006 18.20)

itse olen nähnyt kyseisen sarjan jaksoista koostetun elokuvan, joka se mielestäni oli tylsä, yksipuolinen, jälkeenjäänyt, ja pitkä.

En ole mikään SciFi fanittaja, mutta kyllä nyt sen verran saa kuitenkin elokuvalta vaatia, että sen jaksaa katsoa, vaikka ei tekisikään sitä pelkän vakaumuksen takia.

Sarjaa en ole katsonut kuin puolitoista minuuttia todetakseni, että eiköhän se ole vain pitkitetty versio siitä, minkä jo olen nähnyt.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu