Täti Pensiön penseää tarinaa

Tähtioptikot on helppo löytää

30.04.2006 15.01 - mainonta web 

Yritin tuossa katsella Tähtioptikkojen yhteystietoja mutta turha luulo. Vilkaiskaapa Tähtioptikkojen yhteystietosivua. Kauniisti kaikki yhdessä pötkössä paria osoitetta lukuunottamatta. XSLT:tä yritetty käyttää, mutta vähän epäonnistuttu.

No tietysti kilttinä tätinä yritin lähettää palautetta heille, mutta hupsista: "fs_handler error". Ei sitten, antaa olla. Menen jonnekin muualle sitten.

Comments (3) | Comment

Xboxin tuki ei ole Microsoftin tuki

22.04.2006 12.00 - kuluttaja 

Xbox 360 -vaihto on tuttavallani vieläkin kesken, mutta nyt selvisi ihana asia: Xbox-tuki sähköpostitse on ulkoistettu, eikä laitetukea (esimerkiksi laitteen vaihtoa) saa kuin puhelimitse! Microsoft siis rajaa todellakin kaikki kykenemättömät puhelimen käyttöön ulos tuen piiristä. Kukapa kuuro tai mykkä nyt konsolia ostaisi. Tai henkilö jolla ei vain ole puhelinta.

Myöskin mukavaa oli se, että Microsoftin Suomen pään pomo-osasto kävi välissä säheltämässä ja ehdottelemassa laitteen vaihtoa kaupan kautta vaikka tukiosastolla on tarkat ohjeet ettei näin ikinä menetellä! Laitteet vaihdetaan aina suoraan Microsoftin kanssa. Ja vaihdossa voi mennä kymmenenkin päivää.

Myöskään sivustolle ei ole lisätty mitään mainintaa siitä, että sähköinen tuki ei ole oikeaa tukea vaikka asiasta on tiedotettu useita ihmisiä. Kai se on niin vaikeaa kirjoittaa sivuille että "soittakaa pliis jos haluatte oikeesti tukea", on kai parempi antaa ihmisten odottaa pari viikkoa ja sitten sähköpostitse sanoa "sori, soita tonne, emmä voi auttaa." Ja mitään hyvityksiähän ei neljän kuukauden odottelusta ole luvattu. Kaupan purku olisi aivan hyväksyttävä vaade, mutta sekin on niin sekavaa kun myyjä ja Microsoftin edustajat ovat sekaisin.

Ei näin, Microsoft!

Comment

Taas roskaa luukuista sisään

19.04.2006 09.49 - yhteiskunta 

Fonecta jo ehti aiemmin tunkea puhelinluettelonsa (jonka mainostaa vanhentuvan ennen kuin uusi tulee) luukusta sisään ja nyt sitten Enironkin piti. En oikeasti ymmärrä mitä tällä kauhealla paperin tuhlauksella yritetään voittaa. Ihan kuin talouksissa jätettäisi kaksi puhelinluetteloa lojumaan jonnekin, varsinkin kun iso osa ei edes tarvitse koko luetteloa.

Tällä kertaa palautin luettelon saman tien tuojalle takaisin, pitänee laittaa oveen ilmoitus "ei puhelinluetteloita." Jos edes se auttaisi. Mutta tuskinpa sentään.

Paljonkohan muuten tekee taloyhtiöiden jätekustannuksissa lisämaksua kun kaikki taloudet raahaavat tuplaluetteloita roskiin, monet vieläpä koskemattomina? Tuskin hirveästi, näköjään kertatyhjennys 600 tai 800 litran astiaan on alle kaksi euroa. Tuollaiseen mahtuu kuitenkin aika monta luetteloa. Silti täysin turhaa tuhlausta. Missä viipyy se puhelinluettelo-CD, joka olisi moneen talouteen paljon parempi vaihtoehto?

Comments (1) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu