Täti Pensiön penseää tarinaa

Valkeakosken koiranäyttely yllätys

14.08.2005 18.51 - eläimet 

Valkeakoski-koiranäyttely.jpg

Eilen kävimme vaihteeksi Valkeakoskella koiranäyttelyssä. Aiemmin jo kirjoitinkin kuinka osoite oli tällä kertaa annettu selvästi, toisin kuin niin monissa muissa näyttelyissä. Pitää kyllä kertoa lisääkin positiivista.

Ohjeissa oli myös erittäin hyvät ajo-ohjeet, sekin poikkeuksellista. Kerrottiin myös kaikki tarpeellinen, huomautettiin myös että kannattaa varata parkkimaksu heti valmiiksi, se kun peritään alueelle ajettaessa. Itse alueella oli myöskin erittäin selkeät opasteet kehiin ja niitä oli useissa paikoissa.

Alueella oli selkeästi ilmoitettu kylteillä mihin ei telttoja saanut laittaa. Samoin kovin yllättäen kehien laidoille oli tuotu penkkejä katsojille. Tätä en ole missään muualla nähnyt.

Kaiken kaikkiaan jäi erittäin hyvä olo järjestelyistä, missään muualla en ole huomannut näin paljon käytetyn aikaa ja vaivaa pikkuasioidenkin ajattelemiseen, vai ovatkohan järjestäjille itsestäänselviä asioita? Saisivat olla muillekin.

(Samalla tulee koetettua tätä sähköpostilla jutun lähettämistä, kännykästä kätevää laittaa kuva ja teksti menemään tien päältäkin)

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu