Täti Pensiön penseää tarinaa

Laihdutusta jenkkimalliin

24.05.2005 10.24 - televisio terveys 

Pistipä silmään tuossa Suurin pudottaja -kisassa taas tyypillinen jenkkitapa saada draamaa joka paikkaan. Toinen viikko meni, tyypit kuntoilevat vaikka kuinka ja tulee punnitus. Yllätykseksi jotkut eivät ole tiputtaneet painoa ollenkaan, jotkut vain vähän ja yksi jopa saanut vähän lisää! Kriisi, iik, apua, paniikki! Miten näin voi käydä!

Melkolailla kaikki selittivät kuinka ovat yrittäneet pudottaa painoa aiemminkin. Selvästikään eivät ole koskaan käyneet sitten lääkäriltä tai kunto-ohjaajalta kyselemässä asioita kun moinen yllätti. Luonnollistahan on, että kuntoilussa lihasmassa kasvaa ja se on tiheämpää kuin rasva, joten paino voi jopa nousta. Ja kilpailijat itsekin selittivät kuinka kaikki näyttivät hoikemmilta, miksei paino tipu. Tietenkään järjestäjät eivät kertoneet faktoja vaan antoivat tyyppien panikoida, parempaa teeveetä nääs. Joten annetaan ihmisten kauhistella ja itkeä, ehkä sieltä joku vielä päättää mennä syömään houkutusruokia ja voidaan mässäillä heikolla tahdonvoimalla!

Tarkoitus ei siis selvästikään ole saada kilpailijoita laihtumaan, aloittamaan terveitä elämäntapoja jne vaan tuottaa viihdettä (doh, mikä muu on uutta), mutta aika epätervettä moinen on. Eikä sitä muuta se, että lopputeksteissä selitetään kaiken tapahtuvan lääkärien valvonnassa. Lääkäreitä on monenlaisia.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu