Täti Pensiön penseää tarinaa

Loistavaa mainostusta

24.02.2006 09.35 -

Forum-hissi.jpg

Forumin parkkihallista tulevassa hississä on moinen LCD-näyttö. Ruudussa pyörii vain kyseinen tekijät kertova kuva sekä Forumin aukioloajat. Lienee vallan hyvää mainosta varsinkin mainosmyyjäyritykselle ettei yhtään mainosta ole saatu myytyä...

Comment

Curling - mitä vaikeaa?

23.02.2006 17.59 - urheilu 

Viime aikoina on näyttänyt alkavan joku outo curling-vimma. Itsekin tunnustaudun sitä seuraavani, mutta olen kyllä seurannut jo pari vuotta. Nyt vain ihmetyttää kun joka paikassa huudetaan "kukaan ei tajua curlingin sääntöjä" ja muuta vastaavaa. Miksi ihmeessä?

Täsmällisiä sääntöjä en itsekään tiedä, mutta kyllä tuosta aika helposti perusteet oppii. Perusideahan on sama kuin petanquessa: yritetään saada mahdollisimman lähelle kohdetta omat kivet ja niin monta kiveä kuin on lähinnä saa pisteitä. Sitten kun huomaa, että seiniin osuneet kivet poistetaan heti, tietyn viivan yli pitää kivien mennä jne, tietää taas vähän enemmän. Ja pisteitä viimeksi saanut aloittaa seuraavan pään, jotta edellisen pään "hävinnyt" joukkue saa viimeisen kiven seuraavassa.

Viralliset säännöt (PDF) löytyvät Suomen Curlingliiton sivuilta, jos haluaa kaikki nippelitiedot opetella. Minusta se ei kuitenkaan ole tarpeen, perusteet riittävät hyvin.

Comment

Mielipide bussilinjasta?

10.02.2006 14.47 -

kallo.jpg

Olinkin aivan unohtanut ottaneeni tämän kuvan, muistaakseni tällainen kannanotto bussilinja 64N:ään löytyi Kaisaniemen puiston lähellä olevasta bussipysäkistä. Kuva otettu jo viime huhtikuussa näköjään.

Comment

Hidas VR / YTV

03.02.2006 17.42 -

Huomasin juuri että VR/YTV ei ole vieläkään saanut lähijuniin uusia hintatietoja. Vielä väitetään seutulipun maksavan 3,40 vaikka se jo nousi 3,60:een. Myös asemilla on vanhoja hintajulisteita. Voisi pikku hiljaa vaihtaa uudempiin ettei jaeta väärää tietoa.

(Korjasin nyt mieliksi VR:n tilalle VR/YTV jos kerran seutuliput ovat täysin YTV:n hommaa, vaikka VR:n konduktööri ne myy VR:n mainostamina aikoina kulkevissa VR:n junissa)

Comments (4) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu