Täti Pensiön penseää tarinaa

Kotimainen taloushallinto-ohjelmisto mainostaa

23.06.2005 07.58 - mainonta 

Onhan se kiva että on rahaa tuhlata mainontaan, mutta olisivat voineet kyllä jättää tekemättä nämä pari uutta mainosta. P:llä alkava kotimainen taloushallinto-ohjelmisto kun on keksinyt uuden mainostustavan. Kannattaa katsoa joskus ostosteeveetä, jotta tiedätte mistä puhun.

Toisessa mainoksessa nuoripari on kotona, poika yrittää katsoa televisiota ja tyttö selittää melkein orgastisesti miten tämä ohjelmisto on niin hyvä ja seliseli. Poika vaan vastailee "joo", "sikamageeta" jne. Keneenköhän tämän mainoksen pitäisi purra?

Toisessa sitten on tällainen "connoisseur"-tyylinen setä sikarin kanssa puhumassa ihan samat asiat kuin tämä tyttö, huonolla englannilla vieläpä. Ja tämänkin pitäisi johonkin vedota. Ei ainakaan tähän tätiin.

Mielenkiintoista on myös se, että aiemmin mainostettiin "joka viides yrittäjä" käyttää tätä tuotetta, nyt "joka viides yritys." Eli on tainnut tulla alaspäin markkinaosuus, kun yrittäjiä on paljon enemmän kuin yrityksiä Suomessa. Olisi muutenkin kiva nähdä perustelut tuolle luvulle, myyntiluvut kun eivät mitään kerro. On helppo heittää se ohjelmisto roskiin, vaikka sen olisikin ostanut. Epäilen aika useankin tehneen näin.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu