Täti Pensiön penseää tarinaa

Radioiden non-stop

07.02.2008 17.29 - radio 

On se niin hienoa kun Radio Aaltokin on oppinut mitä non-stop tarkoittaa. Viime viikonloppuna tuli hieno jingle jossa sanottiin "nyt 12 kappaletta non-stop." No, tuli yksi kappale ja heti sen jälkeen joku neiti-ihminen selitti pari minuuttia tulevia ohjelmia ja muita. Sitten tuli seuraava kappale ja sen jälkeen sitten taas maininta tästä "12 kappaleen non-stopista" ja jotain muita jinglejä. Ja sitten taas kappale. Ja sitten taas kerrotaan mitä kappaleita on soinut ja mitä tulee soimaan jne.

Ihmetyttää mistä sanakirjasta ovat keksineet non-stopin tarkoittavan jotain tyyliin "kappaletta ei keskeytetä kesken mutta kappaleiden välissä voi höpistä vaikka puoli tuntia mutta keskeytyksiä musiikissa ei silti ole." Samanlaista käytöstä on kuulunut muillakin asemilla.

Haloo, radioasemat. Onko niin hienoa hehkuttaa non-stoppia vai miksi sitä pitää hokea? Ja miksei niitä kappaleita oikeasti voi soittaa ilman mitään muuta välissä? Minä kysyn vaan.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Tipu (anon, 13.03.2008 15.49)

Heh.. Eivät ilmeisesti tosiaan tajua mitä tarkoittaa non-stop..

Itseäni ärsyttää taas suunnattomasti tämä joka kaupallisen ja ilmeisesti epäkaupallisenkin (onko niitä?) radioaseman tyyli mainostaa itseään tällä "ensin kerrotaan taajuus ja sitten se toistetaan hassusti muokatulla äänellä aivan kuin kuuluisi puhelimen luurista" -metodilla. Olen pannut merkille ikäväkseni ilmiön yleistyneen rasittaviin mittasuhteisiin..

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu