Täti Pensiön penseää tarinaa

Pride, oi ei...

27.06.2009 12.02 - yhteiskunta 

alkuprovokaatio

Taas on se aika kun homokansa (ja muutkin, mutta [Helsingin] homokansa haluaa tehdä asiasta vain heitä koskevan) ryntää kaduille juhlimaan ja huutamaan ylpeyttään itsestään. Vai hetkinen, mitenkäs se olikaan... Näyttääkö tämä Helsinki Pride 2007:ssä kuvattu video siltä, että väki olisi jotenkin ylpeänä mukana? Tai että jollakulla olisi hauskaa? Tai että ketään edes oikeastaan kiinnostaisi? Entäs vuonna 2008?

Entäs sitten ne reaktiot joita kyseiset tapahtumat saavat aikaan? Yksi hyvä esimerkki jeesustelijoista. Ja silti pitää väkisin mennä esittelemään miten "erilaisia" ovat.

itse asia

Ja siinä tulikin se tärkein asia, jonka haluaisin tuoda julki: homoissa on sellaisia henkilöitä, jotka haluavat olla syrjittyjä. Monet heistä varmasti kieltävät tämän, mikä ei olekaan yllättävää. Enkä ole ainoa havainnoissani, useat muutkin ovat ärsyyntyneet tästä toiminnasta. Miksikö se kuuluu minulle tai heille? Koska mekin olemme homoja. Heidän näkyvä toimintansa aiheuttaa haittoja myös muille sen sijaan että vähentäisi niitä. Mutta he eivät itse sitä tajua.

Voi kun en nyt löydä ranneliikepistenet-sivustolta erään nallen kirjoitusta siitä, miten heitä syrjittiin esimerkiksi kahvilassa. Kun viereisen pöydän äiti oikein siirsi lapsensa kauemmas heistä, ihan kuin homous voisi tarttua! Itselleni taas tuli ensimmäisenä mieleen, että kyseisen porukan puheet tietäen kuka tahansa olisi siirtänyt lapsensa kauemmas kuulemasta moista keskustelua. Ja samoin (hetero)ystäväni sanoi siirtävänsä lapset kauemmas on viereisessä pöydässä puhumassa törkeitä tyttöporukka, homoja, lesboja, rekkakuskeja tai ketä tahansa. Mutta tämä homoporukka haluaa kokea kaiken olevan juuri heitä kohtaan olevaa syrjintää.

Tuosta tuleekin mieleeni Marcus Brigstocken mainio puhe uskonnoista. Hän kritisoi kolmea pääuskontoa (juutalaisuus, kristinusko, islam) ja mainitsi muunmuassa, että varmasti hän saa palautetta, jossa henkilöt väittävät hänen yksilöineen juuri heidän uskontokuntansa edustajat. Sama pätee näihin homoihin: kaikki kritiikki, joka voidaan kääntää heitä vastaan, käännetään. Ja taas huudetaan syrjintää.

Kyseiset henkilöt voisivat myöskin lukea sadun pojasta, joka huusi sutta. Tilanne on aika sama. Kun huudetaan turhaan syrjintää, ei ketään kiinnosta sitten kun sitä syrjintää joskus oikeasti onkin. Ja taas sivulliset kärsivät!

Voisin myös vetää tuosta Marcus Brigstocken videosta syytöksen itseänikin kohtaan. Tämä tietty vauhkoava ihmisryhmä jatkaa toimintaansa osittain myös siksi, että kukaan homoväestöstä ei vastusta heitä. Eli se, että olemme hiljaa ja katselemme pahalla (huom: jopa homot voivat paheksua toisia homoja! syrjintää!) mahdollistaa sen, että jatkavat tätä toimintaansa. Meidän pitäisi perustaa oma tapahtuma tai kampanja, jossa ilmaisemme ettemme ole kyseisen väestönosan toiminnan puolella ja olemme aivan erilaisia. Nyt tavallinen kansa näkee vain pride-väen ja olettaa kaikkien homojen olevan sellaisia. Ja mehän emme ole!

Homojen syrjintä Suomessa on muutenkin aikansa elänyt aihe. En väitä etteikö syrjintää olisi ollut. Olen itsekin sitä kokenut, mutta viimeksi pian 20 vuotta sitten. Ei minulla ole ollut tarvetta selvitellä putkimiesten tai muuttofirmojen "homoystävällisyyttä" kuten eräiden, saati häpeillä vakuutusyhtiössä tai pankissa asioidessani. Ja samaa sanovat ystävänikin! Nyky-yhteiskunnassa jos sinua syrjitään moisissa palveluissa, firmalla ei kauaa hyvin mene. Ja miksi heitä pitäisi kiinnostaa moiset asiat? Pitäisikö yksinhuoltajienkin selvittää "yksinhuoltajaystävälliset" putkimiehet, ettei vain tule syrjintää ja pahoja katseita kun vaimo lähti ja mies on yksin lapsen kanssa? Pitäisikö vasenkätisten varmistua, ettei ravintolassa katsota pahasti kun syökin haarukka oikeassa kädessä? Ei, eikä pitäisi homojenkaan. Sillä kun ei ole merkitystä ellei siitä tee itse numeroa.

Koko ajatus syrjinnästä on niin syvällä tietyissä homokansan edustajissa, että he eivät pääse siitä yli. Jos he viitsisivät edes hieman tutustua historiaan ja siihen, mitä syrjintä oli joitain kymmeniä vuosia sitten, he ymmärtäisivät, että heitä ei todellakaan syrjitä. Tai ainakaan ei syrjittäisi, jos he eivät sitä itse aiheuttaisi käytöksellään.

Eräs henkilö kirjoitti pari päivää sitten pari erittäin hyvää lausetta: "minullakin on joskus ongelmia, mutta ei siksi että olen homo vaan siitä huolimatta" ja "kyllä mä koen olevani erityinen, mutta en suinkaan sen takia että olen homo!" Nämä yksinkertaiset sanonnat kuvastavat hyvin nykypäivää: monet homot kokevat olevansa ihan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin, heitä ei syrjitä tai katsota pahalla, koska ovat kuten muutkin. Heillä ei ole tarvetta juosta kaupungilla huutamassa erilaisuuttaan tai vaatia "hyväksyntää."

Myöskin huomattava on, että Ranneliikepistenetin kyselyssä yli neljännes vastaajista on ilmoittanut, ettei heitä kiinnosta pride. Viidennes on muualla, eli joko pride ei kiinnosta tai sitten tapahtuma ei ole niin tärkeä, että pitäisi tulla kauempaa osallistumaan. Eli melkein puolet kyseisen sivuston käyttäjistä ei ole kiinnostunut pridestä! Ja melkein puolet aikoo osallistua vain harvoihin ja valittuihin tapahtumiin. Miksiköhän, jos kerran pride on niin tärkeä tapahtuma kaikille GLBT-ihmisille?

En todellakaan ehdota, että homojen pitäisi pysytellä piilossa ja hävetä itseämme. Ei suinkaan. Mutta jos laitetaan asioita mittasuhteisiin: moniko prideen osallistuvista käy itsenäisyyspäivän kulkueissa? Jos eivät kaikki, niin miksi heistä homous on suurempi ylpeydenaihe kuin itsenäinen Suomi? Itse en käy kummassakaan, mutta jos johonkin menisin, se olisi kyllä ihan Suomea juhlistava kulkue koska olen ylpeä siitä työstä, jonka isovanhempamme tekivät.

Olen myös ylpeästi oma itseni. Mutta en ole ylpeä siitä, että olen homo, sen enempää kuin olen ylpeä oikeakätisyydestäni, kaksikorvaisuudestani, kävelykyvystäni tai muustakaan asiasta johon itse en ole voinut vaikuttaa. Sen sijaan olen ylpeä siitä, että olen sivistänyt itseäni, olen saavuttanut työelämässä asioita, olen auttanut muita, olen ystävä monille ja niin edelleen.

Nämä ovat asioita joihin minä olen voinut vaikuttaa ja voin olla niistä hyvällä syyllä ylpeä. Voin myös vaikuttaa siihen, millaisena ympäristöni minut käsittää. He näkevät minut ihmisenä, ei homona, ei minään muunakaan vähemmistöryhmän edustajana. Vain ihmisenä. Mikseivät he näe samoin tätä tiettyä homojoukkoa, joka huutaa ja itkee syrjintää? Se on aika itsestäänselvää hyvin monen osalta.


epilogi

Jos joku pride-aktiivi tai muu vetää palkokasvin hengityselimiinsä siitä, että tässä yhdistän kyseisenlaiset homot ja priden, sopii miettiä ihan hetki ensin että miksi. Miksi pride on sellainen, että se on jopa monille homoille vastenmielinen tapahtuma? Miksi pitää julistaa erilaisuuttaan saadakseen hyväksyntää? Miksi kulkueessakaan ei näytä kenelläkään olevan oikeasti hauskaa, kuten ulkomaisissa kulkueissa? Ja minulle saa kirjoittaa vastineita aivan vapaasti ja selittää asioita. En pure enkä sulje silmiäni ja korviani. Haluan keskustelua tästä aiheesta.

Lopuksi haluan linkittää Helsinki Pride 2009 -mainoksen. Kuinka moni homo kokee tuon erittäin eriarvoistavana, stereotypioivana ja suoraansanoen loukkaavana? Ainakin hyvin moni lähipiirissäni, minä mukaanlukien. Ja jopa ne pahat syrjivät heterot ovat sanoneet minulle samaa! Ehkä kyseessä on sisäpiirivitsi, mutta siinä se ongelma onkin: sisäpiiri sulkee kaikki muut ulkopuolelleen!

Että kiitos vaan, prideväki, että lisäätte toiminnallanne eriarvoisuutta ja syrjintää yhteiskunnassamme. Kiitos, että teette kaikkien elämästä vaikeampaa, niin homojen kuin heteroidenkin. Tämä ei varmaankaan ole tarkoituksenne, mutta ehkä kannattaisi katsoa peiliin ja pohtia tässä esille nostamiani asioita. Ja olen varma, että monet homot minun lisäkseni olisivat valmiita keskustelemaan enemmänkin asiasta ja katsomaan mitä asioille voisi oikeasti tehdä. Jos teillä vain on ns. munaa harkita toimintanne virheellisyyttä.


Odotan innolla kaikkien lukijoiden vastauksia ja en sensuroi mitään viestejä tällä sivulla elleivät ne sisällä jotain erittäin törkeää, mautonta tai laitonta. Vastakkainen mielipide perusteltuna ei moinen ole ja saa varmasti jäädä tänne.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

RodrigoTet (anon, 13.10.2018 15.48)

Hello. And Bye.

Rolandchani (anon, 22.10.2018 19.28)

One of Canada's best dating sites for educated singles: http://swish.st/adultdatingonline96864
The Best Free Dating Site: http://yourls.site/adultdatingonline27430
Dating women for sex in your town: http://stras.me/adultdatingonline81756
Meet the girls for sex around the world: http://motz.tk/adultdatingonline42608
indonesian dating servicesbest dating profile photosspeed dating events aberdeendating in saint louisred devil datingonline daily devotional for dating couplesdating tips gqwork dating relationshipsdating cooking classes nycdota 2 ranked matchmaking ratingshow to create a profile for online datingdating toyhook up austinwho is dating who in south african celebritiesdownload ost dating agency cyrano jessicacancel just hook up accounttimes dating website ukwhat to buy a guy you just started dating for valentines dayamerican ladies dating sitebest rated dating sites 2013dating evaluationbest hookup app canadabest hook up clubs in vegasdating diaries toronto staraffair dating websitescnblue minhyuk datingdating picture postcardsfree dating sites in the netherlandsdating in victoria british columbiaconnecting retrieving matchmaking listdoes elena and damon dating in real lifedating a man 16 years older than mefree interracial dating dallasquotes about dating someone twicedownload marriage not dating ep 11 sub indo

JoshuaRoole (anon, 26.05.2019 12.05)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

MelvinFriep (anon, 26.05.2019 12.05)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

WilliamDoork (anon, 26.05.2019 12.05)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

ShawnpearI (anon, 26.05.2019 12.05)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

RichieBoura (anon, 26.05.2019 13.48)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Patrickzem (anon, 26.05.2019 13.48)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

BrandonCumma (anon, 26.05.2019 13.48)

Hey. Soon your hosting account and your domain tatipensio.jutut.fi will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site tatipensio.jutut.fi will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
+ abuse spamhouse for aggressive web spam
+ tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
+ lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
+ Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
+ complete destruction of your reputation and loss of clients forever
+ for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

Do you want this?

If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

How do I do all this to get this result:
1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
And everyone will not care that it is not you.
2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address tatipensio.jutut.fi and your contact details.
And then send out abusive messages with the address of your site.
3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site tatipensio.jutut.fi.
After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
Your domain registrar will also block your domain permanently.

All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
But get a reputation as a malicious spammer.

My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

AlbertFed (anon, 11.07.2019 13.58)

Girls are looking for sex in your city: http://bit.do/eYNvB?3X5GRNVQYpDx


Popular tags: marriage not dating ep 2, carbon-14 in radioactive dating, dating sites on instagram, jokes about internet dating sites, speed dating chandler az, dating sites for subs, profile headline for dating site, is pof a hookup site, better dating bureau, speed dating chicago groupon, pre dating reviews, dealing with rejection dating world, dating online ukraine, xandl - hook up, respectable gay dating sites, high end dating sites, dating online craiova, dating a vietnam veteran, speed dating in west palm beach fl, 40 year old dating websites, ucl dating scene, dating sites free northern ireland, exponential decay carbon dating, speed dating in joliet illinois, dating guys younger than you, red bluff dating, turntable hook up receiver, marriage not dating ep 15 eng sub youtube, best apps for dating gay, dating daughter jokes, dating profile statement examples, best android dating apps 2015, gay online dating profile tips, dating in flagstaff, tehran dating girl, pof dating site uk, online dating for smart singles, dating agency cyrano eng sub dailymotion, hook up places in singapore, funny internet dating memes, matchmaking en francais, match dating - meet singles, dating agencies cambridge uk, a christian dating a mormon, good dating tips for guys, when do you stop dating someone, dating new guy after break up, dating in baxley ga, healthy singles dating site, golf singles dating australia, new age dating uk, old hippie dating site, guys with beards dating, dating a single mother quotes, deep dating, aids dating app, when the guy you're dating stops calling, online dating assault, speed dating taunton uk, speed dating boston, greek australian dating site, absolute dating worksheet, dating wakefield, best dating sites for jewish singles, hook up text messages, dating sites like metrodate, could not connect to matchmaking server cs go, how do i hook up a three way light switch, technology dating websites, blendr hookup app, best asian dating app uk, vegetarian dating sites reviews, rencontre dating, warning signs dating divorced man, horoscope matchmaking online, good indian dating websites, dating sites safety, california dating during divorce, christian international dating sites, titanfall horrible matchmaking, online dating oesterreich, dating while emotionally unavailable, b dating site, well hook up procedure, south african dating scams, best late night hookup app, different methods of radioactive dating, dating site for manga lovers, victoria dating laws, dating my daughter tee shirt, 100 percent free dating sites in the world, free dating sites in united states, dating in panama city panama, dating site fat suit, gay hookup regret, online dating service ranking, older dating online free, edmonds dating, dating agency northumberland, speed dating dearborn mi, dating in upstate new york, heavy metal dating sites, dating agency cyrano wiki d addicts, dating site in us, chronometric dating techniques provide, best gay hookup apps ireland, best uk dating sites 2015, anglers dating, flight attendant hookup stories, how to tell your parents you're dating another girl, hook up apps std, dating in pune, russian dating site, hidden matchmaking rating, dating expat surabaya, little kid dating website, internet dating scammer, quotes about single mothers dating, about me profile for dating site examples, how do i hook up a atari 2600, funny contracts for dating, is max still dating peta, dating a married japanese man, emma roberts dating 2013, can you tell gender at dating scan, dating quest mod apk, online dating he's still looking, how do i know if i'm dating a loser, karachi dating websites, high end dating services, dating again at 45, top crazy dating sites, deaf singles dating website, pisces dating compatibility, singles dating chat room, my dating profile questions, safety precautions for online dating, dating app for over 40, free hook up nyc, radiation carbon dating, nike free run''powered by skadate dating software, interracial dating south africa, elite dating reviews, dating meeting family, ang dating abakada, online dating for 7 year olds, marriage not dating kissing scene, what's the best free hookup app, found girlfriend on dating site, anime dating simulation games for pc, fun dating ideas in london, foreign girlfriend dating, which two members of one direction are dating each other, scout matchmaking, dating cosmo girl, english speed dating berlin, who is lee min ho dating now 2015, find your face dating, ollie and natalie dating in the dark, dating longcase clock dials, free dating ladies, dating your cousin stories, hook up denver, best puerto rico dating site, west african dating, police dating, opening lines for speed dating, marathon runners dating site, dating sites without emails, rapid city sd speed dating, dating kinder, what does dating someone mean, are any dating sites legit, i'm dating a convicted felon, snl dating site, most funny dating sites, free dating sites in perth australia, dating chauvet cave paintings, dating websites sale, dating someone with bipolar disorder, ang dating daan song #1, model dating actress, dating programme monsters, dating websites timber, new dating reality shows 2013, celebrity dating gossip 2015, 100 free dating in europe, dating abcd guy, chinese dating show you are the one, why interracial dating is bad, dating profile images, holiday dating, dating for millionaires uk, dating applications india, dating exotic dancers, match making services, no payment online dating, steve harvey dating site locate your love, dating a part time dad, download ost marriage without dating part 2, i'm dating a police officer, mpenzi dating sites, advantages to online dating, cougar dating london ontario, dating wooden duck decoys, dating n more, dating site reviews 2014, perfect score dating show, loreal dating coral nagellack, free dating sites in orlando fl, zoopla dating, chinese dating websites uk, rose matchmaking events, top android dating app in india, xconnect dating site, best proximity dating app, who is gaza slim dating, internet dating scammer, hook up olympic village, free online dating for 40 year olds, online dating with married woman, when you start dating a girl, dutch christian dating sites, dating sites linked with fb, dating profielen site, wing girl dating tips marni, dating site jobs, is kenya moore dating the guy from millionaire matchmaker, turnabout sisters dating start, dating photographer nyc, pisces dating cancer, soccer mom dating sites, dating sites europa, hu is rihanna dating, silver fox dating website, lol wiki matchmaking, popular dating headline ideas, speed dating en ligne gratuit, which dating sites are scams, free online dating completely, hilarious dating profiles examples, dating a black man uk, dating central oregon, good profile for dating site, when to give your number out online dating, dating a man in the military, toledo dating sites, how to tell if my crush is dating someone else, aspergers online dating site, why doesn't rob dating chanel, dating without a car, steden dating groningen, dating geek

Kevindit (anon, 11.07.2019 13.58)

Dating sites for sex: https://chogoon.com/srt/1qnp2?&kqsmu=eSMk9luvbIkq


Popular tags: cupid dating site japan, 32 amp hook up, dating coach san jose ca, cases of online dating gone wrong, dating a man from new orleans, dating mistakes guys make, dating a 43 year old woman, dating for separated couples, love hate dating, 100 percent free german dating sites, my roommate is dating my ex boyfriend, popular lesbian dating apps, best dating site in california, twitter dating apps, gode dating sider, dating sites what to write about yourself examples, ahmoi dating, colorado dating, dating site costa rica, what does exclusive dating means, sm no dating rule, dating sites in trinidad and tobago, blossom dating site, wine tasting speed dating london, dating augusta ga, speed dating edinburgh museum, trans lesbian dating, 100 free deaf and dumb dating site, size queen dating sites, gay sugar daddy online dating, how to break up with someone you're not officially dating, bonjour dating service denver, lesbian dating calgary, good open ended questions dating, online vs real life dating, dating hot and cold guy, bangalore dating woman, online hookup etiquette, sarcastic dating ecards, xpress free dating site, christian dating websites reviews uk, hudson wi dating, dating show on tlc, lake county hook up, online dating student room, dating sites in lubbock tx, dating tiffany silver marks, texas tech dating service, taiwanese dating traditions, haitian dating online, good headline online dating profile, soldotna dating, brno dating service, i want you dating sites, dating alone eng sub yuri ep 1, calgary hook up spots, cougar dating rsa, the new dating story tlc, interracial dating abroad, dating pamagat ng florante at laura, dating american born chinese, dating dumping someone, three sisters dating app, free online dating blackpool, define hook up with someone, sunderland dating free, black online dating sites, is zoosk dating free, dating meaning in english, dating sites naija, gay matchmaking services nyc, what are some good online dating sims, dating someone five years younger than you, vietnamese dating services, speed dating harlequin nascar, dating dolls, songs about your ex dating someone new, christian dating sites in south africa, free local christian dating websites, the worst dating, free dating sites gloucester, raya dating app reviews, dating dance songs.pk, should i hook up with a 19 year old, halloween dating site, when do i get a dating ultrasound, swim hook up, feng shui dating site, dating site mobile app, dating love games, interracial dating site ottawa, online dating rituals of the american male lydia, dating bpd, romance dating sites in kenya, ex on dating site after breakup, free dating sites chat for free, speed dating london over 40, virtual dating boyfriend, vietnam dating sites, online dating essay introduction, what is tinder dating site, tamil nadu dating service, zimbabwe singles dating, dating in college is not a good idea, right stuff dating reviews, matchmaking meaning, what's wrong with dating today, lesbian dating denver, dating someone you've dated before, best taglines for dating sites, dating couples prayer, online dating dallas, lee min ho dating who, dota 2 team matchmaking leaving, how often should you talk to someone you're dating, online dating in mumbai, simantov matchmaking, is dating your best friend worth the risk, venture capital matchmaking, speed dating sheffield uk, best dating apps in china, online christian dating for christian singles christian mingle, best lesbian dating apps 2015, home theatre receiver hook up, mtf transgender dating sites, dating girl 17 years younger, how do i know if i am dating a sociopath, ampeg amp dating, white on rice dating site, free dating site in australia 2015, top dating sites uk free, what is the legal age of dating in florida, just dating gauteng, is ashley benson dating anyone 2016, malone ny dating, hayward pro series sand filter hook up, best dating site for toronto, explain the concept of dating in archaeology, dating sites in pakistan free, flirt dating site free, best hookup sites that are free, dating websites for interracial dating, just yorkshire dating reviews, lirik ost dating agency cyrano jessica, dating site interracial free, dating stockton, top free dating site in india, archeology carbon dating, how often to text a girl you re dating, man murdered online dating, teenage dating older man, single parents dating network, free online std dating sites, who is wiz khalifa currently dating, what is a good gay dating site, gay hookup bars nyc, writing a profile for dating site examples, is okcupid a good dating website, what to do if my ex is dating someone else, godt navn til dating profil, over 70 dating site, camping dating site, jacksonville dating sites, radiometric dating worksheet, what's wrong with my online dating profile, free online dating uk gay, rihana dating paul, what is first base in dating terms, does dating websites really work, dating in ghana accra, hookup app tinder, dating forest of dean, speed dating in miami fl, disadvantages of dating a single mother, dating a non believer christian, free dating site in jabalpur, online dating old photos, any good free hookup sites, vishal singh and rucha hasabnis dating, absolute dating, hook up m4m, farmer rancher dating site, dating cafe fax, zoosk online dating scams, filipina dating nz, first base dating wiki, speed dating new world bielefeld, dating for 50 and older, poly speed dating nights london, dating service fort worth, korean girl dating culture, fredericton dating sites, asian speed dating events london, dating services dallas tx, online dating lavalife, why won guys hook up with me, selena gomez and justin bieber still dating 2014, easiest places to hook up in nyc, top ten indian dating apps, cyrano dating agency eng sub ep 3, dating after divorce over 50, website for affair dating, free black dating sites south africa, online dating pick up lines for guys, black dating websites uk, seattle dating scene 2015, certified dating sites, que significa la palabra hook up, best online hook up site, free dating websites 2015, wyvern theatre speed dating, hot guys dating ugly chicks, how to start dating again single mom, marriage without dating ep 12 dailymotion, job dating paris novembre 2013, legal age limit for dating in alabama, switzerland online dating sites, better online dating, are there any dating websites for 12 year olds, dating complete opposites, top ios dating apps, slovenia singles dating, what happens at a dating scan uk, muslim dating a catholic girl, dating a sugar daddy advice, radiometric age dating worksheet, dating clubs birmingham, headlines for online dating profiles, london hook up places, fish dating site australia, powell river dating, dating outgoing introvert, ideal online dating profile length, dating sites nyc, watch polyamory married & dating online free, single parent dating northern ireland, compare christian dating sites, london speed dating professionals, online dating sites for cops, speed dating nycc, dating a single lesbian mom, online dating do and don ts, best messages on dating websites, describe yourself in 100 words for dating site, explain radiometric dating and how it is used to determine the age of a rock, zodiac signs and dating compatibility, free gay dating apps for blackberry, athletic dating sites uk, online dating pick up lines for guys, what is the dating age law in michigan, speed dating boynton beach, emotional abuse dating relationships, elite dating services boston

Gordonwaype (anon, 11.07.2019 14.46)

Young girls want sex in your city: https://chogoon.com/srt/b07ji?&jkxvg=To6srljQKqas


Popular tags: free online dating sites no subscription, american dating in london, dating sites wichita ks, matchmaking list titanfall, dating sites age demographics, natalia dating site, speed dating west chester pa, bender gay dating website, template messages for online dating, dating sites in nigeria scams, dating an old man, arizona dating online, anvil dating chesterfield, tick dating family friendly login, dating but still in love with ex, speed dating pour jeunes, dating in timmins, grinder dating site, college dating freshman year, svensk dating app, inbox dating lv, dating victoria bc canada, christian dating and courting, divorced dad and dating, dating a woman with breast implants, young widows dating again, aplicatie romaneasca dating, taiwan dating customs, sophisticated matchmaking complaints, polish online dating sites, sex dating and relationships sites south africa, asian dating lethbridge, black dating sites toronto, bacon dating site, speed dating dallas 2014, stop dating the wrong person, 30 year old woman dating a 20 year old man, cyrano dating agency eng sub ep 10, dating site for bisexuals, online dating first message woman to man, best dating sites colombia, i want free dating sites, free online dating sites nsw, mark gungor singleness dating marriage, ud hookup card, dating for divorced fathers, what do i write on my online dating profile, benefits of dating a bisexual man, bbc3 new dating show, online dating in your 50's, military dating kandahar airfield, dating advice texting after first date, dating a single mom a bad idea, tf2 beta matchmaking, online dating site in india, is speed dating successful, free online dating websites ireland, dating walborg purses, dating profile about me sample, celebrity hookup stories, pretty celebrities dating ugly guys, online dating username tips, duji and rover rover's morning glory dating, dating advice for men over 50, are you ready for dating quiz, mbm dating slang, tagalicious dating site, widowers dating site, free christian dating site usa, download l dating you, online dating sites and prices, how to get your ex back if she's dating someone else, dating websites for over 40 australia, david deangelo online dating message, dating for asian guys, arduino lcd hook up, research online dating, midwest speed dating omaha, polygamist dating meaning, android dating sites, best website for dating over 50, speed dating longmont colorado, hookup mankato, new york city dating websites, single catholic dating uk, funny dating tips for guys, yangki christine akiteng dating your ex download, trainspotting nyc dating, signs of neediness dating, tango hook up, good pictures online dating, what dating site is best, 7 signs you're dating a manipulator, chinese dating iranian, online dating sites in uae, running a speed dating event, passions dating sites, bachelorette britt dating brady, most popular dating apps for iphone, dating thailand free, 100 percent free dating site in usa, dating anxiety and panic attacks, big fish dating agency, desi dating chicago, selective online dating, pensacola dating scene, best first line on dating site, dating in knoxville tn, 10 weirdest dating sites, best things to write on a dating site, dating online does it really work, dating a japanese boyfriend, best site for dating cougars, speed dating cardiff 18+, ve dating, online dating site for japanese, ayi dating contact number, dirty bomb competitive matchmaking, speed dating albury wodonga, indian dating dallas, free dating site in uk and usa, sasha doll dating, dating bjj, speed dating blackburn lancashire, dating again after a divorce, my mom is dating my friend, curta calculator dating, hook up two amps one capacitor, online dating umsatz, single parents dating in germany, is my husband on a dating website, am i dating a psychopath quiz, pick up artist internet dating, dating site song, ryan sheckler now dating, new dating show take me out, friends dating your ex, how to know you are dating the right girl, whats the best hookup site, interracial dating in jackson ms, is ariana grande dating someone from the wanted, muslimah online dating, wealthy gay dating sites, revelstoke hookup, speed dating delhi, radioactive dating webquest, all cupid dating sites, dating site for comic fans, indian american dating sites, dating websites atlanta, best dating website for single parents, who is miley cyrus dating now 2016, hookup bars san francisco, progressive christian dating site, speed dating nyc 35 over, marriage and dating in afghanistan, biggest online dating site usa, online dating texting only, dating talk lines, hr policies dating in the workplace, dating games no download, yahoo answers dating and relationships, hook up units, jewish christian dating sites, venezuela dating service, just started dating and im pregnant, online dating cowboys, download free dating service, speed dating huntsville al, dating magnolia fallout 4, ukraine dating sites, free muslim dating in south africa, one direction and dating fans, radiometric dating is possible because the rates of decay of radioactive isotopes _____. (1 point), best social dating apps for android, headline quotes for dating sites, speed dating vista ca, free cougar dating london, free german dating site for singles, dating personality quiz, how to find a person on dating sites, crush zone dating site, gute dating seiten kostenlos, indian matchmaking astrology free, dating quizzes cosmo, african dating site free, online dating for seniors, dating in faisalabad pakistan, dating guy from tinder, north dakota dating site, buzzfeed when your best friend starts dating someone, dating database, leading online dating websites, wgm couple really dating, puerto rico dating online, young mother dating, dating after 25 years of marriage, justin bieber dating life, demi lovato dating right now, our time online dating phone number, disabled dating websites free, gay dating nuneaton, online dating what happens after the first date, 20 year old woman dating a 40 year old man, 50 something dating sites, how to teach radiometric dating, how to know your dating your best friend, dating services rockhampton, hanging out is not dating, speed dating setipe, party down south hook up, ladies first dating app, best dating site for lesbians, somali dating and marriage sites, getting back on the market dating, gay black dating websites, stars in the sky dating, cyrano dating agency pelicula online sub espaГ±ol, do ross and rachel hook up, if you're reading this we are now dating no choice, online dating rich, dating in sweden blog, dating sites white label, pinoyexchange dating horror, fat dating australia, devotions for dating couples kjv, does aw have skill based matchmaking, online dating chat rooms india, free download match making kundli in hindi, dating cape town over 40, christian dating for free online, dating libras, 100 free vietnamese dating sites, state college dating sites, great online dating profiles, best hook up clubs in vegas, speed dating for senior citizens, new hookup apps 2015, southend echo dating, executive matchmaking nyc, sign up online dating, online dating phone number asking, did bow wow dating erica mena, best free dating site 2012, dating in portugal, writing a good first email online dating, what method describes an example of absolute dating, how long is too long to be dating someone, dating antique snuff boxes, the best interracial dating site, eastern dating sites, free dating sites springfield mo, free dating site in georgia

Williamred (anon, 11.07.2019 15.34)

Find Girls in Near Me Area for Sex: http://bit.do/eYN2K?&cqdqv=KbBUGvGOcW0


Popular tags: miami florida dating sites, japanese dating vocabulary, free farming dating sites uk, speed dating vlaams brabant, dating blood stains, not sure if we're dating, catholic dating advice, severe social anxiety and dating, block b members dating, oceanside hookup, edge dating site, dating companies auckland, germany dating laws, tickets hook up, wap dating ru message, dating stevens shotgun, dating for over 40, best pick up dating sites, gay dating websites canada, casual dating vs serious dating, muslim dating jew, witty quotes for dating profile, todd in the shadows nostalgia chick dating, dating sites for black women, 0nline dating ukraine, newly single dating tips, lexington speed dating, hook up telephone jack, 18 dating 16 uk, rules on teachers dating parents, dating tips after divorce, devils angels and dating gif, hippie dating website, gay black dating websites, psoriasis dating uk, examples of good first messages on dating sites, chinese zodiac dating sites, i kiss dating goodbye ebook, latest dating site in europe, dating my old teacher, famous dating sites usa, weekly heroic strike no matchmaking, funny quotes about dating sites, how can i make my own dating website, cross racial dating, dating sites for kentucky, gay dating website in india, ohio dating laws minor, best dating place in lahore, dating handbags, hookup apps for iphone 2016, val dating history, dating in scotland singles, free match making report, triumph bicycle dating, dating someone with lyme disease, top 20 free dating sites, dating sites cup size, world largest dating site, muslim dating events bradford, dating arrowheads texas, dating coach jake and amir, dating sites for african american singles, girl dating sites free, free dating sites in usa 2015, french quebec dating sites, gay dating china, orange is the new black creator dating actress, plenty of dating site, dating website cats, a pug's guide to dating barnes and noble, dating herpes, aj dating, muslim dating site durban, ok hookup, dating older women online, messianic jewish dating uk, florida state university dating site, gd cl dating 2013, name for dating site, where to find free dating sites, dating website describe yourself examples, senior dating a freshman meme, bhubaneswar dating, simple dating online, are scottysire and allicattt still dating, dating sims anime pc, hook up request, single doctors dating, totally free dating, destiny matchmaking taking a long time, my fiance is on a dating site, explain the concept of dating, wall street dating spreadsheet, north dakota speed dating, indian dating phone numbers, sf4 matchmaking, things to remember when dating a girl with anxiety, dating websites for free fish, f dating deutsch, matchmaking dota 2 noobs, cyber dating abuse definition, free dating site switzerland, expat online dating jakarta, dating games playing hard to get, popular dating site in bangladesh, speed dating poznan, dating kerr jars, vancouver dating websites, dating tips for interracial couples, i want dating site free, compare and contrast relative and absolute dating techniques, when does blaine dating karofsky, speed dating nb, dating highly sensitive man, expensive dating services, borders dating, fifty plus dating online, polygamy dating sites canada, dating ultrasound most accurate, is flt dating legit, san diego hook up sites, your tango dating advice, types of dating in geology, mfr dating app, dating site profile name ideas, dating items marked japan, aylesbury dating, cassidy dating site, which celebrity would you hook up with quiz, dating guardiansoulmates co uk, senior dating sophomore, problems dating a single dad, dating yourself quotes, singapore hook up stories, piltdown man radiocarbon dating, top israeli dating site, is cupid.com a good dating site, do morgan and garcia ever hook up on criminal minds, online matchmaking free for marriage in hindi, 100 free christian dating sites in canada, fotograf dating billeder, definition of relative dating of fossils, old white man dating site, webdunia telugu match making, best free dating sites in south africa, erfahrungen mit dating portalen, dating sites in usa with payment, quick search dating sites, when do i get dating scan, edmonton hookup forum, detroit dating spot, online dating rsd, my son dating black girl, gay hookup sites and apps, top online dating sites philippines, dating agency websites, mental health dating bristol, he said he loves me but we're not dating, dating site for plus size ladies, dating site forum reviews, 100 free online dating in south africa, wellhello dating site, free sugar momma dating websites, hook up multiple propane tanks, best free singles dating sites, hilarious online dating sites, mate1 dating app, app2 no strings dating net login, black speed dating chicago, best dating website messages, dating a team magma grunt 4, how often to call a girl your dating, dating fat ladies, interracial dating among college students, online dating tip, is britt dating someone, firefighting dating website, extramarital affair dating site india, dating coach alicante, questions to ask after dating 6 months, family guy dating tips, west palm beach dating sites, dc matchmaking yelp, international gay dating, dating girl three years older, popular dating sites for singles, dating sites mormon, consequences of dating a married man, dating a man who just got divorced, afro dating club, my ex is now dating someone, farmer dating site in australia, single dad dating tips, dating websites for free in germany, watersports dating site, age groups dating sites, baby dating scan birmingham, dating multiple choice questions, bismarck nd dating, dating after surviving cancer, dating laws mn, how to search dating sites for your boyfriend, online dating site for singles, 2 ways of dating fossils, dating someone with depression tumblr, dating free dating sites, free hook up los angeles, dating in the dark uk couples still together, what does is mean to hook up with someone, male dating site usernames, dbsk dating on earth part 3 arabic sub, am i not worth dating, eunhyuk iu dating evidence, funniest dating headlines ever, the villages dating ads, how to take online dating photos, dating with a girl tips, free dating site online, dating online europe, online dating site in new zealand, sugar mummy dating site kenya, online dating writing a good first message, rune factory 4 dating vishnal, starcraft 2 wings of liberty matchmaking cheats, job dating diesel, hereford gay dating, best dating sites cincinnati, dating rushden, bird dating, best internet dating websites, free dating website in calgary, smoky mountain speed dating, special bridge dating site, online dating stigma, separated dating uk, dating online free ireland, dating site for young teens, different types of radioactive dating, looking for dating in hyderabad, online dating emoticons, khaleel and harrison still dating, exclusive dating sites cape town, the party boy's guide to dating a geek piper vaughn epub, b bar speed dating cambridge, radiocarbon dating advantages and disadvantages, grande prairie casino speed dating, switzerland gay dating site, how to do matchmaking in the division, bahamas online dating site, how to go about dating as a christian, dating site slovenia, dating culture in turkey

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu