Täti Pensiön penseää tarinaa

Radio Sputnik

23.03.2005 09.33 - radio 

Nyt vasta huomasin, että Radio Sputnik kuuluu Turussakin. Aina matkalla sinne (ei, en huvikseni sinne menisi) on kuuluvuus katkennut ja tullut vaihdettua kanavaa, vaikka sitä on jo vuoden lähetetty tuollakin päin. Ensi kerralla pitää kyllä katsoa että saa kuulumaan.

Radio Sputnik kuitenkin on paras radiokanava mitä olen löytänyt. Ei typeriä teinejä, ei typeriä juttuja, hyvää nykypoppia, jota ei välttämättä ostaisi, mutta työpäivästä tekee mukavan. Tuleehan samat biisit tietysti päivästä toiseen mutta jostain syystä melkein kaikki biisit ovat hyviä, joten se ei haittaa. Ei ole typeriä örisijöitä selittämässä kanavatunnuksia, ei naurettavia pällejä keksimässä tikusta asiaa, ei mitään. Vain hyvää ohjelmaa.

Pitänee kuitenkin sanoa etten ymmärrä venäjää vielä paljoakaan, joten voihan siellä jotain tyhmääkin olla, mutta päivisin ainakin hyvän musiikin osuus lähetysajasta on niin suuri ettei paljoa haittaisi. Muilla kanavilla ei tällaiseen olla päästy mitenkään. Saisivat ottaa oppia, vai olenkohan niin poikkeava ettei kannattaisi.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu