Täti Pensiön penseää tarinaa

Operaattoreille ilmoituspakko liittymän sulkemisesta!

11.04.2005 12.15 - yhteiskunta 

Tuttavaperheessä oli puhelinlasku jäänyt vahingossa maksamatta. Tietysti sitten puhelinliittymä meni kiinni aivan yllättäen. Puhelimesta ei tietenkään voi soittaa edes Saunalahden asiakaspalveluun, ainut toimiva on hätänumero. Mitenkäs siinä selvität mikä vikana, jos et itse edes hoida laskuja?

Saunalahti onnistuu kyllä lähettämään tekstiviestejä kaikista venetapahtumistaan ja vaikka mistä, silti heiltä ei voida lähettää yksinkertaista viestiä: "tämä liittymä suljetaan 12.3., ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun." Tämä saattaisi pelastaa monta ihmistä ongelmilta. Miksi tätä ei vaadita operaattoreilta? Palvelu voisi olla vielä erikseen pyydettävissä pois päältä, jos joku ei halua tällaisia saada. Epäilen kuitenkin, että kukaan ei pahastuisi siitä, että saa ilmoituksen liittymänsä sulkemisesta. Joskus vika kun on operaattorinkin päässä. Kuten Saunalahdella, jossa esimerkiksi johtaja Panu Lehti naureskelee: "ei laskutusvirhe ole rikos", siinä vaiheessa kun useita reklamaatioita oli lähetetty eräästäkin "laskutusvirheestä" ilman mitään vastausta heidän yritykseltään. Eikä kyllä Panu Lehtikään vastausta toimittanut, vaikka kuinka lupasi.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

ottopoika (anon, 31.03.2006 12.24)

Nyt, v. 2006 ei saunalahden tyyli ole muuttunut. Vanhan liittymätyypin ottaneena jouduin huomauttamaan jokaisessa laskussa olleesta virheestä,kylkiäisen huomioimattomuudesta. Viimein luovuin Saunalahden asiakkuudesta. Harhaanjohtaja pee lehti voi naureskella "meille köyhille", mutta leipäpappina löytänee oman osansa tai sitten ei.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu