Täti Pensiön penseää tarinaa

Toinenkin uusi laihdutushuijaus

02.10.2005 09.27 - terveys 

PharmaPost markkinoi myös toista ihmetablettia, jonka lupaukset ovat hieman pienempiä, mutta itse mainos selkeästi huijaus. Tässä selitellään kuinka popsimalla pilleriä ennen ruokaa alkaa laihtua reippaasti. Tämähän ei mahdotonta olisi, jos lääke estäisi tiettyjä aineita imeytymästä, mutta nämä harvemmin niin toimivat. Lupauksetkin olivat ~kilo kolmessa päivässä, joka on vähän niin ja näin.

Huijaukseksi tämän osoittaa itse "tarina", jossa äiti ja tytär selittävät miten tytär laihtui. Tässä tarinassa on kuvia, yksi tytöstä lihavana ja muutama laihana. Tyttö vieläpä kertoo kuvatekstissä, ettei aiemmin kehdannut edes lähteä ulos kun oli hurjat 18 kiloa ylipainoinen! Kuvia vähänkin katsomalla huomaa sen, että tämä läskikuva on täysin huijattu. Tytöllä on pehmusteita vaatteissa, eikä oikeasti ole grammaakaan painavampi kuin laihoissa kuvissa. Ihmisen kasvoista näkyy helposti lihominen ja laihtuminen, mutta näissä kuvissa tytön kasvot ovat aivan samanlaiset ja kampaus on identtinen. Tyttö siis ei ole paksumpi.

Joten siitä taas tilaamaan huijauksilla mainostettuja kapseleita ja katsomaan miten mitään ei tapahdukaan. Rahat saat taas takaisin jos et neljässä viikossa ole laihtunut 3-5 kiloa, tai sitten et saa.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu