Täti Pensiön penseää tarinaa

OBH Nordica x2

27.10.2005 13.43 - ruoka 

Tuli ostettua pari OBH Nordican tuotetta ja hieman tuli petyttyä.

Ensimmäinen ostos oli QuickGrill. Tätä oli perheessä mietitty jo pitkään, ensimmäisistä televisiomainoksista alkaen. Nyt sitten mies päätti että se hankitaan ja mitäs minä siihen sanomaan.

Ensimmäisenä testasimme kanan rintafileitä täytettynä juustolla ja yrteillä. Laitteen ohjeessa mainittiin, että ensimmäisellä käyttökerralla saattaa hieman kärytä, mutta se oli aikamoista vähättelyä. Grilli savusi oikein kunnolla ja pitkään, mutta lopetti sitten kuitenkin. Lämpötilasäätöä ei ollut ja tuntui että ehkä hieman liian kuumaksi tulee, fileisiin tuli mustia kohtia parilasta vaikka liha oli juuri kypsynyttä. Mehevää kyllä oli ja on ainakin helppoa pitää täytteet sisällä kun ei tarvitse käännellä kuten pannulla.

Jauhelihapihvejä myös teimme ja nekin onnistuivat kivasti, taaskin hieman lämpöä kun saisi pienemmälle, ei tulisi mustia kohtia, mutta kyllä tuo silti kivempi on. Pitää vielä kokeilla kalaa, sekä paneroituna pakasteversiona että ihan tuoreena.

Eilen sitten huomasin, että on tullut myös uudempi versio tästä tuotteesta, QuickGrill Easy Clean, jossa on irroitettavat levyt helpompaa puhdistusta varten ja päällä on jokin säädin, en tiedä onko tehosäätö vai mikä. Hintakin sitten 13 euroa kalliimpi.

Toinen tuote jonka hankimme oli jalkakylpylaite. Tämä olikin sitten totaalinen pettymys: laite on äänekäs, värinää ei juuri tunne, kuplat eivät hiero yhtään ja pedikyyri pyörii erittäin hitaasti. Eli koko vehkeellä ei tee yhtään mitään. Onneksi kaupassa on palautusoikeus (tietenkin ajoin tuolla "kuivaharjoituksen", tuohan voidaan luokitella tuotteisiin joita ei palautuslupa koske kun on lähellä hygieniatuotetta), pitää viedä takaisin. Älkää tekään ostako missään nimessä tuota, helpommalla pääsee kun tunkee vatiin lämmintä vettä ja vaikka pillillä puhaltelee kuplia, jos sitä tahtoo.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Eija (anon, 24.10.2006 18.42)

Mekin ostimme OBH Nordican grillin, tuon kalliimman, missä on lämmön säätö. Etsimme markkinoilta grillin, jossa olisi tarpeeksi tehoja, joten päädyimme tuohon versioon. Grilli pitää kuitenkin pitää jatkuvasti pienimmällä teholla ja siltikin välillä repiä töpseli seinästä irti, muuten ruoka palaa siinä. Savu on myös melkoinen, ainoat kerrat kun palohälytin meillä huutaa, on kun OBH:n grilli on käytössä. Ikkunat ja ovet auki vaan.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu