Täti Pensiön penseää tarinaa

Taas lastentarhassa ulkoilupäivä

27.04.2005 08.55 -

Tätipä oli menossa töihin kun yllättäen ulkona hyökkäsi taas kimppuun todennäköisesti lastentarhasta ulkoilemaan päässeitä otuksia. Ainakin haalarit heillä oli päällänsä, eikä moisia haalareita oikein muut pidä kuin lastentarhaikäiset. Työhaalareita kun eivät olleet. Yrittivät kaupitella jotain lehtiä vielä, mutta eihän tällainen täti uskalla moisia ostaa, tiedä mitä siellä sisällä on.

Näitä vappulehtiä vastaan on yrittänyt taistella muutama henkilö, ei sinänsä ideaa vastaan, mutta sisältöä. Esimerkiksi Tampereen Teknillisessä Yliopistossa (tai TTKK kuten se siihen aikaan oli) eräskin henkilö kävi kovaa taistoa rasistista sisältöä vastaan. Lehdissä kun on hyvin paljon vitsejä ulkomaalaisista ja homoista, eikä tällaista lehteä haluttaisi toimittaa liittyen kouluun. Antaahan se aika huonon kuvan koulusta, jos moinen hyväksytään. Mutta eipä asialle ole mitään tehty.

Jäänen odottamaan puuttuuko asiaan koskaan kukaan, lehdykät kun ovat aika turhia, saman asian toistoa ja rahoittavat vain näiden lastentarhalaisten hurvitteluja.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu