Täti Pensiön penseää tarinaa

Taas roskaa luukuista sisään

19.04.2006 09.49 - yhteiskunta 

Fonecta jo ehti aiemmin tunkea puhelinluettelonsa (jonka mainostaa vanhentuvan ennen kuin uusi tulee) luukusta sisään ja nyt sitten Enironkin piti. En oikeasti ymmärrä mitä tällä kauhealla paperin tuhlauksella yritetään voittaa. Ihan kuin talouksissa jätettäisi kaksi puhelinluetteloa lojumaan jonnekin, varsinkin kun iso osa ei edes tarvitse koko luetteloa.

Tällä kertaa palautin luettelon saman tien tuojalle takaisin, pitänee laittaa oveen ilmoitus "ei puhelinluetteloita." Jos edes se auttaisi. Mutta tuskinpa sentään.

Paljonkohan muuten tekee taloyhtiöiden jätekustannuksissa lisämaksua kun kaikki taloudet raahaavat tuplaluetteloita roskiin, monet vieläpä koskemattomina? Tuskin hirveästi, näköjään kertatyhjennys 600 tai 800 litran astiaan on alle kaksi euroa. Tuollaiseen mahtuu kuitenkin aika monta luetteloa. Silti täysin turhaa tuhlausta. Missä viipyy se puhelinluettelo-CD, joka olisi moneen talouteen paljon parempi vaihtoehto?

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Niin moni asia muuttuu... (anon, 25.04.2006 13.41)

Katselin just tilintarkastajia ja ajattelin kokeilla puhelinluettelosta. Ensimmäisellä kolmella joita kokeilin oli puhelinnumero muuttunut. Ja luettelo taitaa olla alle viikon vanha.

Niin moni asia ehtii muuttua vuodessa, tosiaan...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu