Täti Pensiön penseää tarinaa

Xboxin tuki ei ole Microsoftin tuki

22.04.2006 12.00 - kuluttaja 

Xbox 360 -vaihto on tuttavallani vieläkin kesken, mutta nyt selvisi ihana asia: Xbox-tuki sähköpostitse on ulkoistettu, eikä laitetukea (esimerkiksi laitteen vaihtoa) saa kuin puhelimitse! Microsoft siis rajaa todellakin kaikki kykenemättömät puhelimen käyttöön ulos tuen piiristä. Kukapa kuuro tai mykkä nyt konsolia ostaisi. Tai henkilö jolla ei vain ole puhelinta.

Myöskin mukavaa oli se, että Microsoftin Suomen pään pomo-osasto kävi välissä säheltämässä ja ehdottelemassa laitteen vaihtoa kaupan kautta vaikka tukiosastolla on tarkat ohjeet ettei näin ikinä menetellä! Laitteet vaihdetaan aina suoraan Microsoftin kanssa. Ja vaihdossa voi mennä kymmenenkin päivää.

Myöskään sivustolle ei ole lisätty mitään mainintaa siitä, että sähköinen tuki ei ole oikeaa tukea vaikka asiasta on tiedotettu useita ihmisiä. Kai se on niin vaikeaa kirjoittaa sivuille että "soittakaa pliis jos haluatte oikeesti tukea", on kai parempi antaa ihmisten odottaa pari viikkoa ja sitten sähköpostitse sanoa "sori, soita tonne, emmä voi auttaa." Ja mitään hyvityksiähän ei neljän kuukauden odottelusta ole luvattu. Kaupan purku olisi aivan hyväksyttävä vaade, mutta sekin on niin sekavaa kun myyjä ja Microsoftin edustajat ovat sekaisin.

Ei näin, Microsoft!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu