Täti Pensiön penseää tarinaa

Igglon käytettävyyttä

27.09.2006 09.58 - asuminen 

Igglo tarjoaa "hiljaisen myynti-ilmoituksen" mahdollisuuden. Tällöin siis voi merkitä asuntonsa mahdolliseksi myyntikohteeksi ja jos ihmiset ovat kiinnostuneita, he voivat kysellä tästä Igglolta. Järjestelmässä on kuitenkin hieman pieniä mokia.

Asunnosta voi kirjoittaa kuvaustekstin. Teksti otetaan sellaisenaan HTML-koodin sekaan, sieltä vain poistetaan kaikki HTML-tägit. Voitte arvata miten käy jos käyttäjä yrittää kirjoittaa siististi kappalejaotellun tekstin kuvaukseksi. Esimerkiksi tämä ilmoitus. Katsoo lähdekoodia niin teksti on nätisti sijoiteltu. Katsoo sivua ja tekstistä ei saa mitään selvää. Ja Igglolle tästäkin on ilmoitettu, he eivät vain välitä (kun eivät saa rahaa?).

Myöskin jos myyjä valitsee omalta sivultaan "kyllä, Igglo voi ottaa yhteyttä asunnon myynnistä", tästä menee viesti heille kyllä perille mutta viestissä ei tietenkään lue mistä kohteesta on kyse! Sehän olisi liikaa vaadittu tietysti.

Kiitoksia tuttavalle joka näistäkin vihjaisi.


Niin ja jos joku kaipaa moista 80 neliön nättiä perheasuntoa kauniilla paikalla Vantaan Myyrmäessä, tuttava on tuota tosiaan myymässä. Voin välittää yhteydenottoja kunnes tulee julkiseen myyntiin jotain kautta.

Comment

Comments

espresso (anon, 07.11.2006 18.03) kotisivu

Sun tarinas on nyt kerro.fi:n etusivun juttu :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu