Täti Pensiön penseää tarinaa

Saunalahden sopimukset

14.07.2005 10.36 - mobiili 

Saunalahti irtisanoi sopimuksensa Soneran kanssa. Tiedotteessaan ilmoittivat, että mikään ei muutu palveluissa, mutta jos verkko vaihtuisi Elisaan, palvelu tietyillä alueilla muuttuisi rajustikin. Lähetin siis kyselyä heille mitä tämä nyt tarkoittaa.

Saunalahti ilmoitti, että Soneran verkossa pysytään ainakin 30.9. asti, jos liittymä on sitä käyttänyt. Saunalahti neuvottelee kuulemma parhaillaan jatkosta, joten verkko voi säilyä tämänkin jälkeen.

Ihmetyttää hieman miksi sopimus piti saada nurin, maksaa miljoonien korvaukset ja sitten alkaa heti neuvotella uudelleen sopimusta. Eikö olisi kannattanut neuvotella ensin ja selvittää josko sopimuksen voi muuttaa? Ainakin itsestäni tuntuisi järkevämmältä kuin tuhlata iso kasa rahaa ja sitten lähteä uudelleen puhumaan verkon käytöstä. Mutta eihän noita isoja pomoja voi ymmärtää...

Comment

Comments

vuokratontilla (anon, 14.07.2005 11.45) kotisivu

Sillä uudella sopimuksella sitten säästetään vielä enemmän miljuunia. Tai pelkkä elisa kumppanina säästetään enemmän miljuunia kuin menetetään niistä syrjäkylien asiakkaista. Näin se menee. Mani tooks. Ei sitä tehdä pelkästään sen takia, että ollaan isoja pomoja ja siks tyhmiä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu