Täti Pensiön penseää tarinaa

Vantaan viheralueyksikkö palvelee

23.12.2005 08.24 - yhteiskunta 

Tuttavani lähetti Vantaan kaupungille kiitokset Rajatorpan koirapuiston uudistuksesta, jossa koko aita uusittiin, joitain puita poistettiin ja maapohjaa parannettiin. Isomman portin alaosaan oli kuitenkin jäänyt aukko, josta joku pieni koira voisi päästä karkuun. Kyseli samalla onko tähän tulossa vielä korjausta. Vastaustaso yllätti kovasti.

Seuraavana päivänä Vantaalta tuli vastaus, jossa kerrottiin työn tulleen hyväksytyksi ja siirtyvän Vantaan kaupungin hoivaan. Mainittiin juuri tämä ison portin alaosa yhtenä asiana, jota vielä korjataan. Vastaus oli erittäin informatiivinen ja se tuli nopeasti. Tuttavani oli kovin tyytyväinen.

Kaksi päivää tämän jälkeen tuli vielä uusi viesti, jossa kerrottiin, ettei tämän ison portin alaosaa voidakaan tehdä samalla tavalla kuin pienen portin, vaikka tämä oli alkuperäinen suunnitelma, vaan siihen kytketään este muuten. Samalla mainittiin, että aidan ja maan väliin oli jäänyt pieniä aukkoja ja nämäkin tullaan tukkimaan lähiaikoina. Tämä viesti vasta yllätti tuttavani. Otetaan vielä uudestaan yhteyttä ja kerrotaan mitä tapahtuu.

Tässä täytyy tädinkin nostaa hattua Vantaan kaupungin Viheralueyksikölle. Monessa paikassa näin tarkkaa tietoa ei olisi saanut, eikä varsinkaan näin nopeasti.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu